Over Sandra

 

Mijn werkende leven ben ik begonnen als apotheker. Door allergie bij mijn kinderen kwam ik in aanraking met Touch For Health. Met behulp van een spiertest wordt bepaald voor welke voeding je allergisch bent.

Door zelf klachten te ontwikkelen die de reguliere gezondheidszorg niet kon oplossen ben ik opnieuw in contact gekomen met Touch For Health. Ik besloot dat het handig zou zijn om zelf Touch For Health te kunnen toepassen. Dat was een grote stap.

Er werd heel anders tegen gezondheid aangekeken dan ik al die jaren geleerd had. In het begin kostte me dat veel moeite, maar naar mate ikĀ meer leerde over alternatieve geneeskundeĀ begon ik dat te accepteren. Nu heb ik zelf ook een heel ander beeld van gezondheid. Uiteraard zitten daar van beide stromingen heel veel invloeden in.

In 2013 heb ik besloten dat ik een orthomoleculaire opleiding zou gaan doen; namelijk klinische psycho-neuro-immunologie. De kennis van deze opleiding, de farmacie en de holistische aanpak van de kinesiologie geeft een prachtige combinatie om gezondheidsproblemen aan te pakken. In 2017 ben in gestopt als apotheker en werk ik nu fulltime als natuurgeneeskundig therapeut.